Деклан Лиъри, theamericanconservative.com Следвайте Гласове в ТелеграмСветът не е доволен от

...
Деклан Лиъри, theamericanconservative.com Следвайте Гласове в ТелеграмСветът не е доволен от
Коментари Харесай

Трансджендърството трябва да бъде изкоренено и прогонено обратно в огъня, от който е дошло

Деклан Лиъри, theamericanconservative.com Следвайте " Гласове " в Телеграм

Светът не е удовлетворен от Майкъл Ноулс. По-рано тази седмица, от основната сцена на Конференцията на консервативната политика, коментаторът на Daily Wire съобщи очевидното:

„ Няма междинен път за справяне с трансджендърството “, сподели Ноулс.

„ Всичко или нищо. Ако трансджендърството е истина – в случай че мъжете в действителност могат да станат дами – това е правилно за всеки, във всяка възраст. Ако трансджендърството е неистина (каквато то е) – в случай че мъжете в действителност не могат да станат дами – това също е неистина за всеки. И в случай че е неистина, значи ние не би трябвало да го оправдаваме, изключително в случай че това оправдаване лишава правата и навиците на толкоз доста хора. Ако то е неистина, тогава за положителното на обществото и най-много за положителното на бедните хора, които са паднали жертва на това комплициране, трансджендърството би трябвало да бъде изкоренено от обществения живот напълно – цялата неуместна идеология, на всички равнища. “

Преди 10 години позицията на Ноулс щеше да бъде безспорна. Още 10 години по-рано и мнението щеше да бъде и единомислещо, с изключение на може би за най-крайните общности на американското общество.

Бързата и трагична смяна е задоволително положително доказателство, че индивидът може би има право. Единствената посока за идеолозите е напред. Те не могат даже да обмислят друга. Всред вълненията, провокирани от тази уместна забележка, най-яростните критици на Ноулс хвърлят главната му причина назад към него: Не може да има междинен път, всичко или нищо.

Преди година и половина аз заявих същото на тези страници, сюрпризиран от неочакваното разпространяване на декларациите за потреблението на местоимения. Тогава показах, че „ Тези хрумвания – за пол, който не е свързан от биологичната действителност – не са и не могат да бъдат лимитирани до физически хермафродитните човеци, при чието проучване те са били развити, нито даже до минималната част от хора, които усещат, че те се отнасят до тях. Джендър идеологията е фундаментално империалистична: когато и където и анормалните искания да получат утвърждение, те неизбежно потеглят и колонизират хората с биологично подобаващ пол. Полът или е привързан с биологията, или не е. Не може за едни хора да е по един метод, а да е по различен метод за останалите. Ако приемем за истина, че джендърът може да бъде достоверно обособен от пола, ние одобряваме за истина, че джендърът е обособен от пола. Трансджендърите и други „ джендъркуиър “ човеци към този момент не са просто отклоняване от физическите и менталните правила, а стават доказателство за относителността на същите тези правила. Обявяването на нещо за релативно е постоянно обявление на универсална истина. “

Първото нещо, което консерваторите би трябвало да схванат, е че другата страна не храни илюзии за взаимно битие. Те биха се изсмели на настройката „ живей и остави другите да живеят “ на по-благосклонните критици, тъй като знаят, че единствено една от страните може да бъде права.

Това е и повода за тази истерична реакция – за какво издания като Rolling Stone погрешно преформулираха забележките на Ноулс като апел за геноцид, а след това единствено от боязън, че ще ги обвинят в клюка, трансформираха курса? Това е и повода Дайана – не Дъглас – Гойч да почувства нужда да напише неправилен и подвеждащ текст в Los Angeles Times, обвинявайки Ноулс във „ фашизъм “ поради мненията му. (Господин Гойч, който с изключение на всичко останало, се ласкае и от концепцията, че е ковач на думи, дефинира „ фашизъм “ като „ положение, когато политическа партия приканва за изкореняването на група от хора “)

Поддръжниците на трансджендърството схващат своята идея като битка непременно против смъртен зложелател. Те знаят също толкоз добре, колкото и Майкъл Ноулс, че техните претенции са или истина или неистина. Човекът е или едно нещо, или е друго. Природният закон е или едно нещо, или е друго. Абсолютният честен императив кара хората или в една посока, или в друга.

Внезапната необходимост на техния кръстоносен поход, безсмислените приказки за „ джендър утвърждаваща грижа за транс-младежите “ и хирургичното обезобразяване като въпрос на живот и гибел – да не загатваме часовете по история с драг-кралицата, злокобните подмятания на деятели и учители, които изповядват знак веруюто на дъгата – имат смисъл единствено в тази светлина. Тяхната действителност просто не е същата като нашата и концепцията, която те са заложили, прави най-лошите страхове на консерваторите напълно основателни.

Те може и в действителност да дойдат за децата ви. Това е доста неприятно. Но в последна сметка, те идват за действителността. Те не просто са недоволни от Майкъл Ноулс. Те са недоволни от света.

Това е най-сериозната опасност от трансджендърството. И въпреки и не толкоз шокираща, тя е по-дълбока, в сравнение с физическите рискове, които основава за идващото потомство. Това е отменяне на човешката природа, на единството сред душа и тяло, и в последна сметка – на природата като цяло. Неговата последна цел е освен обезобразяването на тялото, само че и дислоцирането на душата от нейните верни основи – освен за дисфоричните и дистресираните, само че за милиони и миолини хора, които ще бъдат унищожени от цялостното преосмисляне на индивида и неговото място в света.

Всеки, който не е подготвен за такова нещо, би трябвало да каже очевидната истина: Трнасджендърството би трябвало да бъде изкоренено. То би трябвало да бъде заличено, изчистено, прогонено от устите на цивилизованите хора, сведено до къс миг от историята, когато е било във напредък, прогонено един път вечно назад в огъня, от който е пристигнало.

Инфо: theamericanconservative.com

Превод за " Гласове ": Екатерина Грънчарова

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР